Syoss

Lasje vidno negovanega videza z močjo in živahnostjo: vsi obožujejo videz svežine iz salona. SYOSS nudi profesionalno delovanje v svojem obsežnem portfelju izdelkov za nego, barvanje in oblikovanje las.

SYOSS je bil lansiran v Osaki na Japonskem leta 1977, skupaj so ga razvili profesionalni frizerji, stilisti in koloristi ter zagotovil profesionalne rešitve za lase tako za moške kot za ženske.

Japonska je znana po nenehnem prizadevanju za odličnost, brezčasni lepoti in estetiki, preprostih ritualih in ceni urejenega videza.

Pri SYOSS-u je bila ta bogata dediščina vedno v središču podjetja in se odraža v pristopu h znanstveno utemeljenim inovacijam, visokokakovostnim formulam, popolnemu obvladovanju sestavin in zavezanosti h trajnosti. Ta lahkotna in elegantna kombinacija brezčasnih vrednot in naprednega razmišljanja je združena s prilagojeno diagnozo in strokovnim svetovanjem.

Od svoje globalne uvedbe leta 2008, SYOSS nenehno razvija profesionalne tehnologije in trende v rešitve za lase, ki so enostavne za uporabo za domače uporabnike.