Pogosta vprašanja

Imaš vprašanje, te nekaj zanima? Preberi pogosta vprašanja, ki jih prejmemo od strank, in naše odgovore.


Če danes naročim, kdaj prejmem paket?

Paketek boš prejela v roku 7 delovnih dni. Če si izbrala Hitro dostavo ali Prioritetno naročilo, bomo tvoje naročilo pripravili in odposlali kar se da hitro, torej v roku 1 - 2 delovnih dni, če si izbrala normalno dostavo, boš pa paketek dobila v roku 2 - 5 delovnih dni. Zaradi trenutne situacije z novim Corona virusom sporočamo, da se lahko čas odpreme in čas dostave podaljša. Za vse informacije smo ti pa na voljo na [email protected]

Kako plačam paket?

Na izbiro imaš več načinov plačila:

Na izbiro imaš več načinov plačila: 1. Poštarju oziroma kurirju lahko plačaš po povzetju, ko ti pripelje paketek, se pa ob izbiri plačila po povzetju prišteje še 0,99€ stroška k strošku pošiljanja. Če si za dostavo izbrala Pošto Slovenije, ti bo poštar prinesel paket na dom, plačaš pa kar njemu. Če te ob dostavi ne bo doma, pa ti bo pustil sporočilo o prispeli pošiljki s kontaktnimi podatki in z informacijami o prevzemu paketka, ki ga lahko na pošti prevzameš v 15 dneh. Če si za dostavo izbrala GLS Slovenija, ti bo njihov kurir prinesel paket na dom, plačaš pa kar njemu - z gotovino ali pa s kreditno/debetno kartico. GLS sprejema vse kartice, razen Diners.
2. Plačaš lahko po predračunu prek UPN-naloga ali spletne banke. V tem primeru izberi plačilo po povzetju, v opombe na 2. koraku blagajne pa zapiši, da želiš plačati po predračunu, in v najkrajšem možnem času ti bomo podatke posredovali na mail, dodatnega stoška 0,99€ ni.
3. Plačaš lahko s plačilno kartico Visa/Mastercard oziroma s PayPal. V tem primeru izberi način plačila na 1. koraku blagajne in sledi korakom, dodatnega stoška 0,99€ ni.

Prioritetno naročilo (Možnost hitre dostave)

Se mudi? Prestavi svoje naročilo na začetek čakalne vrste. S tem si zagotoviš, da bomo tvoje naročilo odposlali med prvimi. Našim strankam nudimo možnost, da ustvarijo prioritetno naročilo in tako preskočijo vrsto. Prioritetna naročila so pripravljena in odposlana hitreje, kot navadna, ampak zaradi samega poteka pošiljanja preko dostavnih služb, žal še vedno ne moremo zagotoviti, da bodo tovrstna naročila dostavljena hitreje ali, da ne bo prišlo do zamude pri dostavi zaradi morebitnih nepredvidljivih situacij pri dostavni službi (ekstremne vremenske razmere, tehnični problemi, …). Ta možnost pomeni, da bo tovrstno naročilo pri nas pripravljeno kar se da hitro. Zaradi trenutne situacije z novim Corona virusom sporočamo, da se lahko čas odpreme in čas dostave podaljša.

Kolikšni so stroški pošiljanja?

Kolikšni so stroški pošiljanja?
Odvisno od tega, ali si izbrala dostavo s Pošto Slovenije ali dostavo z GLS Slovenija.

V primeru Pošte Slovenije:
Ob nakupu izdelkov nad 20 € je strošek pošiljanja 1,99 € + 0,99 €, stroška ob izbiri plačila po povzetju, skupno 2,98 €. stroška ob izbiri plačila po povzetju. Ob nakupu izdelkov nad 50 € pa strošek poštnine plača hiša (je brezplačna), ampak se ob izbiri plačila po povzetju plača strošek 0,99 €. Če pa je vrednost nakupa do 20 €, je strošek pošiljanja 2,99 € + 0,99 € stroška ob izbiri plačila po povzetju, skupno 3,98 €.

V primeru GLS Slovenija:
Ob nakupu izdelkov nad 20 € je strošek pošiljanja 2,99 € + 0,99 € stroška ob izbiri plačila po povzetju, skupno 3,98 €. Ob nakupu izdelkov nad 50 € pa strošek poštnine plača hiša (je brezplačna), ampak se ob izbiri plačila po povzetju plača strošek 0,99 €. Če pa je vrednost nakupa do 20 €, je strošek pošiljanja 3,99 € + 0,99 € stroška ob izbiri plačila po povzetju, skupno 4,98 €.

Če se boš odločila za prevzem paketka na Petrolovem bencinskem servisu, bo Petrol za vse pakete poslane preko dostavne službe GLS in Pošta Slovenije dodatno zaračunal še storitev vročanja paketa (0,45 €) in storitev obdelave odkupnine (1,05 €). Za vročitev paketa brez odkupnine boš torej dodatno plačala 0,45 €, za vročitev paketa z odkupnino pa 1,50 €. Znesek velja za vsak posamezni vročeni paket.

Paketke pošiljamo samo znotraj Slovenije.

Lahko plačam po predračunu?

Sicer prisegamo na pošiljanje preko odkupnine, ker tako ličila prejmeš najhitreje. Če pa želiš plačati po predračunu, izberi najprej plačilo po povzetju, zatem pa nam v okence "opombe" na blagajni zapiši, da bi plačala po predračunu, in v najkrajšem možnem času ti bomo poslali podatke za nakazilo in račun na mail (dodatno poleg maila s potrdilom naročila). Paketek odpošljemo, ko nakazilo prispe na naš bančni račun. Plačaš lahko tudi s plačilno kartico Visa/Mastercard oziroma s PayPal-om. V tem primeru izberi način plačila na 1. koraku blagajne in sledi korakom (podatke vpišeš v okvirček, ki se ti prikaže za 2. korakom).


Lahko dobim originalni račun na podjetje?

Seveda! V opombe ob naročilu samo pripiši, da želiš originalni račun na podjetje, poleg pa pripiše vse podatke, ki jih potrebujemo - ime in naslov podjetja ter davčno številko. Račun bo varno prispel v paketku. Če želiš plačati po predračunu, to prav tako zapiši v opombe oziroma preveri vprašanja zgoraj. :)

Kako sploh kupim izdelke?

Preprosto dodaš izdelke v košarico, se odpraviš na blagajno, vpišeš svoje podatke in ličila so že na poti k tebi. Če sovražiš tehnologijo, še vedno pa toliko bolj obožuješ ličila, nam lahko tudi pišeš na [email protected]  in uredimo naročilo zate oziroma ti pomagamo pri oddaji naročila. 

Kako poteka dostava?

Paketke dostavljamo preko Pošte Slovenije oziroma GLS Slovenija. Ker ti želimo nuditi dostavo po tvoji meri, ti zdaj nudimo opcijo, da to izbereš sama v postopku nakupa.

Poštar oziroma kurir ti bo dostavil paketek na naslov, ki si ga zapisala ob naročilu. 
Paketke dostavljajo ob delovnih dneh. Če te ob dostavi paketka ne bo na naslovu, boš prejela vse informacije, ki jih potrebuješ za prevzem paketka (v nabiralnik ali pa po mailu oziroma SMS-u). Tega lahko nato na pošti prevzameš v 15 dneh, pri GLS pa v 5 delovnih dneh.

Kaj pa če se pri dostavi in po dostavi zaplete?

V tem primeru smo ti na voljo na [email protected]  :) Z veseljem ti bomo pomagali razrešiti težavo in bomo uredili, da bo paket čim prej pri tebi. 
Za pomoč pri dostavi so ti na voljo tudi na Pošti Slovenije, ki jih lahko kontaktiraš na [email protected] ali preko brezplačne telefonske številke 080 14 00. 
Če si za dostavo izbrala GLS Slovenija, pa so ti na voljo na 01 500 11 90 ali pa [email protected] - oboje od ponedeljka do petka med 7:30 in 19:00.

Če se je kakorkoli zapletlo pri katerem izdelku (misliš, da gre za napako ali pa poškodbo), nam pošlji fotografijo in opis težave na [email protected], kjer ti bomo čim prej pomagali po najboljših močeh. :)

Je za oddajo naročila potrebna prijava? Kaj pomeni srček desno zgoraj ob Maji in ob izdelku?

Za nakup na naši spletni strani se ti ni treba prijaviti oziroma registrirati, ampak le preprosto vpišeš svoje podatke. 

Ker ste si zelo želele ustvarjati sezname želja, pa smo uvedli tudi možnost prijave na spletno stran. Da se prijaviš, klikni na srček in sledi preprostim korakom. 
S prijavo lahko s kliki na srčke ustvarjaš seznam želja izdelkov, ki bi jih v prihodnje želela imeti na svoji polički z ličili. Lažje vidiš pretekle ogledane izdelke. Lahko pa tudi shraniš svoje podatke za pošiljanje in se bodo ob naročilu izpolnili sami - manj tipkanja! :) Še vedno pa prijava ni nujna za oddajo naročila in bo to srečno prispelo do nas in nato do tebe tudi "po starem".

Kaj pa, če mi ličila ne bodo ustrezala, jih lahko vrnem?

Seveda, v roku 14 dni po nakupu piši na [email protected] in ti bomo posredovali vse podatke za vračilo. Potem imaš še 14 dni časa, da izdelke pošlješ nazaj - če si premisliš, pa jih obdržiš. Preberi še več o naši "Absolutni Izibizi garanciji".

Imate na voljo darilne bone?

Imamo! :) Naročiš jih lahko tukaj -  KLIK KLIK.

Na pomoč! Kako izkoristim vašo promo kodo?

Čisto preprosto! Na en nakup lahko izkoristiš eno promo kodo, in sicer tako, da jo vneseš v okvirček za promo kodo na prvem koraku blagajne. Takole izgleda, da ga boš lažje našla:


Takoj, ko klikneš na gumbek "potrdi", bi se moral odšteti popust na še ne znižane izdelke oziroma bi se ti morala prikazati darilca, med katerimi lahko izbiraš. Če se karkoli zaplete, pa lahko vedno pišeš Nevi na [email protected]  in bosta vse uredili.

Ko sem vtipkala kodo za popust, se je poštnina zvišala. Se hecate?

Naša ekipa se zelo rada šali, vendar ne na račun višjih računov naših kul strank. Kaj je torej šlo narobe? Po vpisu kode za popust lahko cena izdelkov pade pod mejo za nižjo poštnino in se tako avtomatsko obračuna višja poštnina. Zato previdno, včasih se splača kupiti še kakšno malenkost in bo cena naročila tako ostala nespremenjena.

Vtipkala sem kodo za popust, pa se popust ni odštel.

Promo kode za popust žal ne veljajo na že znižane izdelke. Če je izdelek že znižan za več odstotkov, kolikor popusta prinaša promo koda, tako cena žal ostane ista. Če je znižan za manj, kot pa popusta prinaša promo koda, bo odstotek znižanja skočil na popust promo kode - torej se bo zvišal, ne pa dodal še dodatno.

Če ne najdeš težave, lahko vedno pišeš na [email protected] , poveš, katero promo kodo želiš izkoristiti, pa bosta skupaj z Nevo pogledali, kje se zatika. :)

Lahko ličila kje osebno prevzamem?

V našem skladišču po navadi vlada "delovno-ustvarjalni kaos", naše poličke pa niso urejene za brskanje po njih, zato naročila žal ni možno sprejeti osebno.
Se bomo pa še naprej zelo trudili, da so naročeni izdelki pri tebi kar se da hitro in so lepo ter varno zapakirani. :) 

Zavarovanje pošiljke

Stranka lahko ob naročilu koristi zavarovanje pošiljke 0,50 EUR. Če se blago izgubi ali poškoduje, ji v tem primeru v najkrajšem možnem času pošljemo novega oz. v primeru že plačanega paketa vrnemo denar, če izdelka/izdelkov ni več na zalogi.

Boste prodajali še kakšno drugo kozmetiko?

Vedno in povsod radi slišimo kakšne nove predloge, se potrudimo in izdelke pripeljemo k nam. Samo namig: znamke M.A.C. pri nas ne bomo prodajali. Lahko bi jih sicer kot konkurenca pridobili na črnem trgu, a mi svojim strankam privoščimo izključno originalno kvaliteto, brez dvoma. :) Za vse ostale predloge pa piši na [email protected]

Mojega najljubšega izdelka ni na zalogi! Kdaj bo spet prispel?

Včasih je res težko napovedati novo zalogo. Ker ti nudimo več znamk, imamo več dobaviteljev, naročamo ob različnem času, včasih pa je posredi še gospod Murphy in se pri dostavi kaj zaplete ... Zato smo to vprašanje rešili čisto preprosto. Pod oznako razprodano v tak okvirček vpiši ime in svoj mail:


Ko bo prispela sveža zaloga, te bomo obvestili po mailu, in izdelek boš takoj lahko spet naročila. Obljubimo, da se bomo še naprej trudili zalogo obnavljati kar se da hitro! ;)

Nimam pojma, kateri odtenki mi ustrezajo, mi lahko svetujete?

Seveda, preveri naše video nasvete, članke, če pa še vedno nisi prepričana, piši na [email protected] :)

30. 03. 2020