Košarica je še prazna in žalostna :(
 • Zakaj boš Ličila.si Ličila.si

 • 28-dnevna absolutna
  garancija zadovoljstva
  #
 • Niti en produkt v naši spletni
  trgovini ni testiran na živalih.
  #
 • Super brezplačni
  triki in nasveti
  #
Izbiraš lahko med 26 izdelki.

Glenda Taylor, priznana aroma-terapevtka, kreatorka parfumov, ustanoviteljica Cariad Academy (šole za klasične in orientalske masažne tehnike) ter svetovalka podjetjem in posameznikom pri uporabi naravnih sestavin, je Balm Balm ustanovila leta 2005.

S tem je uresničila sanje o kreaciji lastne blagovne znamke in oblikovanju kozmetičnih proizvodov, ki bodo cenovno dostopni in hkrati 100% ekološki, potrjeni s strani ene najzahtevnejših institucij za certifikacijo ekoloških izdelkov, Soil Association.

Že leta 2007 je Balm Balm osvojil prestižno nagrado, ki jo Soil Association (institucija akreditirana za podeljevanje ekoloških certifikatov) podeljuje najboljšim ekološkim izdelkom na področju lepotne industrije, Best Organic Beauty and Body care product.

Danes je Balm Balm eno izmed vodilnih britanskih podjetij z večkrat nagrajeno in izjemno, kar 100% ekološko negovalno linijo.

Glendini izdelki navdušujejo tudi mnoge pisce, kritike, urednike znanih knjig, revij in spletnih strani. Eden izmed Glendinih parfumov je dobil pohvale kritikov v reviji The Mail on Sunday in v The Green Beauty Bible kot najbolj priljubljena naravna dišava. Angleški Vogue pa je Glendo razglasil za najljubšo aroma-terapevtko.

Balm Balm je družinsko podjetje, ki ga vodita zakonca Glenda in Haydn. Skupaj s podporo ostalih družinskih članov ustvarjata čudovite dišeče izdelke zaželene pri ljubiteljih ekoloških izdelkov na vseh kontinentih.

»Če imate občutljivo in problematično kožo, izberite Balm Balm. Ne obljubljamo zdravljenja. Verjamemo pa, da vam bodo te nežne, 100% ekološke in učinkovite formule v izdelkih všeč. Vesela jih bo vaša koža, vi pa jih boste zato z zadovoljstvom uporabljali. Če pa ste eden izmed srečnežev s popolno kožo, vam bo Balm Balm všeč zaradi čudovite preprostosti in občutka varnosti, saj so vse sestavine in izdelki certificirani s strani Soil Association.«, pravi Glenda.

Si želite za vašo kožo nege, ki je ne bo dražila, ne bo posegala v njeno naravno delovanje?

Želite svoji koži omogočiti, da se vrne v njeno prvotno, naravno ravnovesje? Potem je Balm Balm pravi naslov za vašo kožo.

Kvalitetnih ekološko certificiranih izdelkov je na trgu moč dobiti kar nekaj, nekoliko težje je le-te dobiti za primerno ceno, redki pa so izdelki, ki vsebujejo 100% sestavine ekološkega izvora in le nekaj teh za kvaliteti primerno ceno. In Balm Balm so redki izmed njih.

Da so lahko izdelki popolnoma brez sintetičnih aditivov, konzervansov, kemikalij,… in 100% ekološki, tudi ne vsebujejo vode. Zato ne govorimo o kremah, emulzijah, losjonih,… ampak o balzamih, oljih, hidrosolih, …, torej drugačnih teksturah, strukturah, oblikah izdelkov. Vendar z izjemno enostavno uporabo in učinkovitostjo izdelkov, je Balm Balm ena izmed redkih blagovnih znamk, ki je svoje 100% ekološke izdelke približala, naredila dostopne in izjemno popularne med ‘urbanimi zelenimi potrošniki’.

ZAKAJ IMAMO RADI BALM BALM?

- Izdelki vsebujejo samo 100% naravne sestavine, brez kakršnih koli sintetičnih snovi, konzervansov, drugih kemikalij, toksinov, umetnih dišav in barvil, brez gensko spremenjenih organizmov.

- Čudovita linija izdelkov za nego obraza, telesa in aromaterapijo.

- Vsi izdelki so nežni, prijazni do vaše kože in čudovito dišeči; tisti brez dodanih eteričnih olj pa so primerni tudi za najbolj občutljivo kožo, celo za dojenčke.

- Čudovite aromatične mešanice olj in balzamov so primerne za razvajanje vaše kože in duha doma, kot tudi za profesionalno nego in aromaterapijo.

- Vse sestavine so 100% naravne in še več, celo 100% ekološke – ker so naravne, se zlahka vpijejo v kožo, ker so ekološke so popolnoma varne za vašo kožo, vas in vaše okolje.

- Prav vse sestavine uporabljene v izdelkih Balm Balm in tudi večina celotnih produktov je certificirana s strani Soil Association.

- Brez testiranja na živalih – kot član kampanje proti mučenju živali, certificirani s strani BUAV zagotavljajo, da niti sestavine, niti izdelki niso testirani na živalih.

- Vsa embalaža je iz recikliranih surovin, odobrena s strani FSC (Forest Stewardship Council, USA).

- Balm Balm-u, tej večkrat nagrajeni blagovni znamki, se preprosto ni moč upreti. Nekateri njihovi izdelki so postali prav kultni, »moram imeti« dodatek v torbici za osebno nego. Prav tako pa si tudi mnogi poklicni aroma-terapevti ne morejo predstavljati svojega dela brez Balm Balm-a.