Košarica je še prazna in žalostna :(
 • Zakaj boš Ličila.si Ličila.si

 • 28-dnevna absolutna
  garancija zadovoljstva
  #
 • Niti en produkt v naši spletni
  trgovini ni testiran na živalih.
  #
 • Super brezplačni
  triki in nasveti
  #
Izbiraš lahko med 59 izdelki.

Ecoffee Cup predstavlja novo generacijo večkratno uporabnega lončka za pitje kave ali čaja po poti.

Ustvarjen iz najhitreje rastočega, najbolj trajnostnega pridelka – organskega bambusa! Natančneje iz naravnih bambusovih vlaken, ki  pri rasti ne zahtevajo nobenih pesticidov ali kemikalij. Zaradi tega je lonček biološko razgradljiv, proizvodni proces pa porabi manj energije kot pri konvencionalni plastiki – kar zmanjšuje CO2 odtis.

Prav tako je Ecoffee Cup tudi brez BPA in ne vsebuje petrokemikalij. Za razliko od ostalih lončkov za ponovno uporabo, sta kava in čaj v njem še bolj okusna, saj ne vsebujeta kemikalij! Je tudi izredno lahek in zato idealen, da ga vzameš s seboj kamor koli greš. Še boljše in še bolj neverjetno pa je, da ga lahko pereš v pomivalnem stroju ter zdrži leta in leta!

Ko pa lončka ne potrebuješ več, ga lahko preprosto vrneš nazaj materi naravi. Silikonski pokrov in držalo pa sta narejena iz kavčuka, izdelanega iz vezanega silicija (naravne sestavine) in kisika. Sta nestrupena za vodne ali talne organizme in nevaren odpadek. Silikon prav tako ne vsebuje BPA in ima evropsko in ameriško FDA odobritev, da je varen za hrano.