Košarica je še prazna in žalostna :(
 • Zakaj boš Ličila.si Ličila.si

 • 28-dnevna absolutna
  garancija zadovoljstva
  #
 • Niti en produkt v naši spletni
  trgovini ni testiran na živalih.
  #
 • Super brezplačni
  triki in nasveti
  #

5 napak pri uporabi maskare

Uporabljaš jo skoraj vsak dan in stvar že obvladaš. :) Pa se najdeš v kateri od najpogostejših napak, ki jih delamo ob uporabi maskare?

Pazi na zdravje trepalnic

Si pozorna na to, da pred spanjem maskaro res temeljito odstraniš? Ostanki maskare namreč povzročajo izsušitev trepalnic in nastanek neprijetnih bakterij, zato res poskrbi, da pred spanjem na tvojih trepalnicah ni ničesar. :) Če tvoj odstranjevalec ne deluje popolnoma, poskusi z Amie Bright Eyes odstranjevalcem, ki zlahka stopi vsa očesna ličila, ali pa z Amie Radiant Dawn čistilom za obraz, ki krasno odstrani povsem vsa ličila.

Prepreči prehitro izsušitev maskare

Čisto enostavno je - pred uporabo ščetko maskare nikar ne "pumpaj". Saj veš, večina nas ima navado, da maskaro najprej parkrat potopimo v stekleničko. To pa je ravno tisto, kar najbolj suši maskaro, saj s tem v embalažo vdre zrak. Namesto tega rajše maskaro zavrti, saj bo s tem prišlo na plan ravno toliko produkta. :)

Gredo še kateri na živce grudice?

Potem izberi maskaro z gostimi ščetinami ali pa maskaro s plastično krtačko, prava bo The Balm Tall, Dark and Handsome. Čudovito se obnese tudi čisto nova Makeup Revolution Amazing Length maskara. Maskaro nanašaj tako, da jo nežno povlečeš od leve proti desni in s tem zajameš vse trepalnice.

Rok trajanja?

Po tem ko maskaro odpreš in jo vsakodnevno uporabljaš, se po navadi posuši že v 3 mesecih. Vsekakor pa jo moraš zamenjati po 6 mesecih uporabe, da se s tem izogneš tudi morebitnemu nastanku bakterij. Da boš lažje vedela, kdaj si maskaro odprla, si datum s flumastrom zapiši kar na embalažo.

Počeši trepalnice

Ko maskaro naneseš in se posuši, uporabi še glavniček za trepalnice, ki ga najdeš v Eco Tools setu čopičev Touch Up, v setu Eco Tools Bamboo 6 Piece Brush Set in v BH setih 12 čopičev PinkClassic ali pa Berry. Glavniček bo razčesal trepalnice, jih loči, s tem pa bodo pridobile volumen in izgubile grudice.

12. 05. 2014