Katere zvezde nas obožujejo?

Kje ličila dobijo zvezde kot so Nina Pušlar, Maja Keuc, Neisha, Maša Medik in ostale?

Čeprav smo majhni in nimamo milijonov za TV oglaševanje, je dober glas o nas prišel zelo daleč. Vse tja do ... pravih zvezd.

Slovenske zvezde, ki so navdušene nad Ličila.si

Nina Pušlar

Ličila.si obiščem skoraj vsak dan, ker me enostavno prepriča, da tam ostanem in pregledujem novosti. Uživam v soustvarjanju make up-a z njihovimi ličili, ki poskrbijo, da se ženska počuti v svoji koži več kot odlično.

-- Nina Pušlar

Maja Keuc

Ker so moji koncerti zelo naporni in energični, se je to po navadi poznalo tudi na make upu, ki se je po uri in pol popolnoma razmazal. Odkar sem še ena izmed mnogih zelo zadovoljnih uporabnic Ličil.si, mi za tovrstne stvari ni treba več skrbeti. Ličila so obstojna, odlično se primejo, prekrivajo in tudi izbira je zelo pestra.

-- Maja Keuc

Neisha

Z največjim veseljem uporabljam ličila, vsako jutro je nov izziv in obraz kot platno, ki čaka na čudovite barve, ki pričarajo dobro voljo. Najlepša hvala, Ličila.si, za paket, ki mi ga je prinesel Božiček, najbolj sem bila vesela mineralnih ličil (poleg paletk z mega senčkami), ki so tako zelo prijazna koži in katerih zagovornica sem že dlje časa. Vsem uporabnicam bi poleg teh še posebej priporočila silikonsko podlago - "primer" pred nanosom pudra ter "eye & lip primer" pred nanosom šminke in senčk, da bodo obstojne do jutra in še dlje ... :)

-- Neisha

Eva Boto

Na letošnji Evroviziji mi je Katja Koren (ena izmed back vokalistk) pokazala ličila z Ličila.si in me nad njimi popolnoma navdušila, tako sem se z njimi ličila vsak dan, kamorkoli sem šla. Ker se zelo rada ličim, so mi ta ličila prišla zelo prav, še posebej pa senčke BH in Sleek! :)

So zelo obstojna ličila in primerna za vsak tip kože in vem, da vse tiste, ki še niste uporabile teh ličil, ZAČNITE, ker se jih potem enostavno ne boste mogle naveličat. Jaz za sebe vem, da jim bom ostala zvesta, haha :))

Maša Medik

Licila.si sem odkrila po naključju in moram priznati, da sem bila nad prijaznostjo in ažurnostjo več kot presenečena. Izjemno vesela sem, da ste mi ponudili možnost odkriti zares prekrivna in obstojna ličila. Moja najljubša izdelka sta mineralni puder Everyday Minerals, odtenek Medium Beige, in vodoodporno črtalo znamke Barry M. Že kar nekaj mesecev ju uporabljam in še nikoli me nista razočarala. Iz srca hvala Ličila.si! ;-)

–- Maša Medik

Sandra Adam, Miss Slovenije 2010

Nakupovanje preko spleta nikoli ni bilo zame, na Ličila.si pa so me preprosto navdušili. Najraje bi "pokupila" kar vse, saj je pri njih naročanje iz domačega naslonjača tako preprosto, varno in hitro. Njihova izbira je pestra in kakovostna, prav tako so me navdušile vse te živahne barve in pastelni odtenki lakcev, ki so trenutno največji hit.

-– Sandra Adam, Miss Slovenije

Katja Koren

Odkar uporabljam izdelke Ličila.si, se lahko končno igram z barvami, medtem ko se ličim za nastop ali koncert, in se pri tem imenitno zabavam! Enkrat se mi je celo zdelo, da letim ... Legendeee!

–- Katja Koren

Sara Kobold

Priznati moram, da sem zelo vesela, da sem postala del zgodbe Ličila.si, se pridružila najboljšemu teamu, ki skrbi, da mi ličil nikoli ne zmanjka. Navdušena sem nad senčkami BH, Lip glosom Barry M in barvico Barry M. Drage moje dame, vstopite in postanite del zgodbe, ne bo vam žal, hitra dobava, odlične cene in nadvse dober team s šefico Majo na čelu :)

-– Sara Kobold

Lea Likar

Ličila.si so prava superzvezda med spletnimi trgovinami pri nas. 50000 žensk (verjamem, da bo številka rasla tudi v bodoče) jim zaupamo z razlogom! Maji in Gregorju poklon, da uspeta svojemu profesionalizmu, delavnost in kvalitetni ponudbi dodati tako veliko mero srčnosti v odnos s strankami. Stran živi, je polna nasvetov, privlačnih akcij, fotografij in komentarjev zadovoljnih uporabnic (pa tudi kakšnega uporabnika), tako da se z veseljem večkrat "oglasim" pri njih in preverim novosti. Ličila.si, lepo je biti del vaše zgodbe in hvala, da sem lahko jaz del vaše! Želim vam, da bi še dolgo skrbeli, da bomo še lepše :)

-– Lea Likar

Maya

Ličila.si so res super, ker je le na enem mestu na voljo toliko različnih produktov. Izbiraš lahko med ogromno različnih barvnih odtenkov lakov, senc in šmink. Da ne omenim, kako rada imam Barry M Dazzle Dust senčke.

-– Maya

Dobra vila, Maja Debeljak

Z Ličila.si sodelujem že od njihovega začetka. Njihova ličila uporabljam vsak dan in sem več kot zadovoljna. Všeč mi je pozitivna ekipa, ki verjame v svoje sanje. Všeč mi je oseben pristop.

-- Dobra vila Maja

24. 01. 2017