Obljubljamo vam

Kliknite in si jih oglejte podrobneje:

1) Absolutna 28-dnevna Izibizi garancija.
2) 
Paketek pripravimo kar se da hitro.
3) Izključno originalni in kvalitetni izdelki.
4) Brezplačni nasveti in pomoč.
5) Preprost nakup in plačilo.
6) Brez debele denarnice.

Absolutna 28-dnevna Izibizi garancija.

V kakovost naših čudovitih izdelkov smo tako zelo zelo prepričani, da vam garantiramo naslednje: če s katerimkoli izdelkom iz naše spletne trgovine niste popolnoma, 100% absolutno zadovoljni, ga lahko vrnete – mi pa vam bomo vrnili ves denar!

Pomislite, prav nič nimate za izgubiti, samo pridobite lahko. Če se slučajno zgodi, da z našimi izdelki niste zadovoljni, boste prejeli vso kupnino nazaj. Takšne garancije ne boste dobili nikjer drugje, samo pri nas.

Kako poteka vračilo? Zelo preprosto: preko e-pošte na [email protected] nam v 14 dneh po nakupu sporočite, s čim niste bili popolnoma zadovoljni. Kar se da hitro vam bomo posredovali vse podatke za vračilo. Potem pa boste imeli še 14 dni časa, da izdelek vrnete. Skupaj torej 28 dni! Ko prejmemo vaše vračilo, pa se potrudimo, da vam kupnino nakažemo najkasneje v 14 dneh.


Paketek pripravimo, kar se da hitro.

Res je: naše skladišče dela vse v svoji moči, da gre vaš paketek na pot, kar se da hitro!

Večino naročil odpošljemo, kar le gre hitro. V skladišču se trudijo, da so paketki na poti čim hitreje, da se lahko kmalu razveselite novih izdelkov. Na pot gredo v 7 delovnih dneh po oddaji naročila, odvisno od izbrane dostave. Ko naročilo odpotuje proti vam, vas o tem obvestimo po mailu, da veste, kdaj ga pričakovati. Če ste v dilemi, ali bo prispel pravočasno, smo vedno na voljo na [email protected] :) 


Izključno originalni in kvalitetni izdelki.

Pri nas ste brez skrbi: popolnoma vse izdelke dobimo neposredno od blagovnih znamk ali izključno uradnih in zanesljivih zastopnikov za to znamko. Pika.

V Sloveniji je namreč vedno več zelo sumljivih spletnih trgovin, ki svojih izdelkov ne dobivajo od uradnih zastopnikov. Pridobijo jih namreč na trgu, kjer ni nobenega pravega zagotovila o originalnosti izdelkov. Pomislite: le zakaj bi jim originalne znamke dovolile in jim celo dobavljale produkte, ki jih oni prodajajo ceneje kot v drogerijah? Pri nas ste brez skrbi, saj ponujamo izključno originalno kakovost.


Brezplačni nasveti in pomoč.

Privarčujte denar za drage tečaje ličenja in čudne poglede bejb, ki obvladajo ličenje. Mi vam pomagamo in svetujemo brezplačno in vam res želimo pomagati na poti spoznavanja ličil.

Na Ličila.si smo vam na voljo 24/7. Minus kakšna urica, ko vseeno malce podremamo. :) Naš uradni delovnik je sicer med 9. in 15. uro. Vendar vedno delamo ne samo dlje, ampak gremo na izlete ali pa sestanke z iPadom in telefonom. Vse za to, da vam čim prej priskočimo na pomoč, zato nam hitro pišite na [email protected]  in povejte, kako vam lahko pomagamo :)


Preprost nakup in plačilo.

Po oddaji naročila ste lahko mirni in zadovoljni, ker boste ličila dobili zelo hitro.

Izbirate lahko med več načini plačila: po povzetju, ko vam poštar oziroma kurir prinese paketek na dom. Lahko jih pa plačate s plačilno kartico Visa/Mastercard oziroma s PayPal. Kakorkoli vam najbolj ustreza! Postopek nakupa je kar se da preprost, zato kar brez skrbi! Če se vam karkoli zatakne, pa nam lahko veeedno pišete na [email protected]


Brez debele denarnice.

Denarnica lahko shujša tudi brez fitnesa, nikakor pa ne med nakupovanjem ličil. Na Ličila.si se vedno potrudimo ponuditi odlične cene za izdelke odlične kakovosti.

Četudi ima vaša denarnica poletno sušo ali zimsko spanje, za nakup kvalitetnih ličil ne bo potrebovala shujševalne kure. Pri nas dobite nadpovprečno kakovostna ličila za odlično ceno. Tudi poštnina je v primerjavi z ostalimi spletnimi trgovinami zelo nizka. Mi vam namreč ob nakupu nad 20 € z veseljem častimo polovico stroškov pošiljanja. Enostavno moramo biti kul do naših najboljših strank - kot ste ali pa še boste tudi vi. :)

09. 05. 2023