Moje obljube zate
Klikni in si jih oglej podrobneje:

1) Absolutna 28-dnevna Izibizi garancija.
2) 
Paketek pripravimo kar se da hitro.
3) Izključno originalni in kvalitetni izdelki.
4) Večina produktov ima Leaping Bunny certifikat.
5) Brezplačni nasveti in pomoč.
6) Preprost nakup in plačilo.
7) Brez debele denarnice.

Absolutna 28-dnevna Izibizi garancija.

V kakovost naših čudovitih izdelkov sem tako zelo zelo prepričana, da ti garantiram naslednje: če s katerimkoli izdelkom iz naše spletne trgovine nisi popolnoma, 100 % absolutno zadovoljna, ga lahko vrneš – mi pa ti bomo vrnili ves denar!

Pomisli, prav nič nimaš za izgubiti, samo pridobiš lahko. Če se slučajno zgodi, da z našimi izdelki nisi zadovoljna, boš prejela vso kupnino nazaj. Takšne garancije ne boš dobila nikjer drugje, samo pri nas.

Kako poteka vračilo? Zelo preprosto: preko e-pošte na [email protected] nam v 14 dneh po nakupu sporočiš, s čim nisi bila popolnoma zadovoljna. Kar se da hitro ti bomo posredovali vse podatke za vračilo. Potem pa boš imela še 14 dni časa, da izdelek vrneš. Skupaj torej 28 dni! Ko prejmemo tvoje vračilo, pa se potrudimo, da ti kupnino nakažemo najkasneje v 14 dneh.


Paketek pripravimo, kar se da hitro.

Res je: naše skladišče dela vse v svoji moči, da gre tvoj paketek na pot, kar se da hitro!

Večino naročil odpošljemo, kar le gre hitro. V skladišču se trudijo, da so paketki na poti čim hitreje, da se lahko kmalu razveseliš novih izdelkov. Na pot gredo v 2-3 delovnih dneh po oddaji naročila. Ko naročilo odpotuje proti tebi, te o tem obvestimo po mailu, da veš, kdaj ga pričakovati. Če si v dilemi, ali bo prispel pravočasno, smo vedno na voljo na [email protected] :) 


Izključno originalni in kvalitetni izdelki.

Pri nas si brez skrbi: popolnoma vse izdelke dobimo neposredno od blagovnih znamk ali izključno uradnih in zanesljivih zastopnikov za to znamko. Pika.

V Sloveniji je namreč vedno več zelo sumljivih spletnih trgovin, ki svojih izdelkov ne dobivajo od uradnih zastopnikov. Pridobijo jih namreč na trgu, kjer ni nobenega pravega zagotovila o originalnosti izdelkov. Pomisli: le zakaj bi jim originalne znamke dovolile in jim celo dobavljale produkte, ki jih oni prodajajo ceneje kot v drogerijah? Pri nas si brez skrbi, saj ponujamo izključno originalno kakovost.


Večina naših produktov ima Leaping Bunny certifikat.

Roza, bež, rdeča ali črna, naj šminka nikoli ne pusti okrvavljenih poljubov. Pri nas dobiš ličila, med katerimi ima večina Leaping bunny certifikat.

Zavedamo se, da obstajajo velike kozmetične hiše, ki še vedno izvajajo testiranja na živalih. Vsakodnevno dobimo veliko prošenj, da bi pripeljali znamke, ki to počnejo. Najverjetneje bi nam tako dosti hitreje uspelo in bi uživali kje na Havajih. :) Ampak ne, mi sledimo sloganu "naj šminka ne pusti okrvavljenih poljubov" in iščemo kakovostne in ugodne znamke z Leaping Bunny certifikatom. Prisluhni glasu mučenih živali in reci NE krvavim izdelkom.


Brezplačni nasveti in pomoč.

Privarčuj denar za drage tečaje ličenja in čudne poglede bejb, ki obvladajo ličenje. Mi ti pomagamo in svetujemo brezplačno in ti res želimo pomagati na poti spoznavanja ličil.

Na Ličila.si smo ti na voljo 24/7. Minus kakšna urica, ko vseeno malce podremamo. :) Naš uradni delovnik je sicer med 9. in 15. uro. Vendar vedno delamo ne samo dlje, ampak gremo na izlete ali pa sestanke z iPadom in telefonom. Vse za to, da ti čim prej priskočimo na pomoč, zato nam hitro piši na [email protected]  in povej, kako ti lahko pomagamo :)


Preprost nakup in plačilo.

Po oddaji naročila si lahko mirna in zadovoljna, ker boš ličila dobila zelo hitro.

Izbiraš lahko med več načini plačila: po povzetju, ko ti poštar oziroma kurir prinese paketek na dom. Lahko jih plačaš po predračunu ali pa s plačilno kartico Visa/Mastercard oziroma s PayPal. Kakorkoli ti najbolj ustreza! Postopek nakupa je kar se da preprost, zato kar brez skrbi! Če se ti karkoli zatakne, pa nam lahko veeedno pišeš na [email protected]


Brez debele denarnice.

Denarnica lahko shujša tudi brez fitnesa, nikakor pa ne med nakupovanjem ličil. Na Ličila.si se vedno potrudimo ponuditi odlične cene za izdelke odlične kakovosti.

Četudi ima tvoja denarnica poletno sušo ali zimsko spanje, za nakup kvalitetnih ličil ne bo potrebovala shujševalne kure. Pri nas dobiš nadpovprečno kakovostna ličila za odlično ceno. Tudi poštnina je v primerjavi z ostalimi spletnimi trgovinami zelo nizka. Mi ti namreč ob nakupu nad 20 € z veseljem častimo polovico stroškov pošiljanja. Enostavno moramo biti kul do naših najboljših strank - kot si ali pa še boš tudi ti. :)

10. 01. 2020