Več kot 141000 prijateljic se nam je
že pridružilo na Facebooku!
Maja vedno rada
predlaga in pomaga ;)
Moja košarica
je še prazna in žalostna :(
Zakaj boš Ličila.si
28-dnevna absolutna
garancija zadovoljstva »
Verjetno smo edini v Sloveniji, ki nam lahko vrneš celo že odprt produkt. Več nam pomeni zadovoljna stranka kot luknja na računu. :)

Skupaj imaš 28 dni, da vrneš produkt, s katerim nisi povsem zadovoljna.
Danes naročiš,
jutri že dobiš! »
Danes naročiš, jutri že dobiš!
Če naročiš do 15h, bo izdelek pri tebi že jutri, 25.1.2017 v dopoldanskih urah.
Niti en izdelek ni
testiran na živalih »
Niti en produkt v naši spletni trgovini ni testiran na živalih. Naša obljuba je, da prodajamo izključno živalim prijazne izdelke - torej takšne, ki jih niso testirali na nedolžnih, nič krivih živalih. To je naša obljuba, ki se je striktno držimo. Zakaj bi morale za našo lepoto trpeti nedolžne živali?
Super brezplačni
triki in nasveti »
NIKOLI več ne boš v zadregi, kako s pomočjo ličil iz sebe narediti lepotico večera.
Dnevno objavljamo nove vodiče in nasvete, tako so Ličila.si eno mesto, na katerem dobiš vse! =)
Oglej si vodiče »

Živjo, moje ime je Maja! Tole pa je moja zgodba ...

Si pričakovala, da boš prebrala zgodbo največje make up obsedenke, ki je že kot otrok kradla mamine šminke? :) Moja zgodba je malenkost drugačna.

Kot otrok sem bila sramežljiva, bala sem se frizerjev, naokoli pa hodila s prekratkimi hlačami in razvlečenimi majicami. Ličila? Ne, hvala. :)

Kot najstnica sem pred leti izgubljeno stala sredi drogerije in gledala na polico z ličili. Pudri, senčke, kako se to uporablja? Maskara? Je to naprava, s katero iztakneš oči kakšni tečki? :)

Popolnoma prestrašena sem končno zbrala pogum ter povprašala svetovalko za mnenje. Nič kaj pretirano prijazno mi je "prodala" eno izmed najdražjih maskar. Brez izkušenj sem pograbila njen nasvet in jo kupila. Ni bila v akciji, sem pa kot bonus dobila dobro popotnico za življenje. Kakšno?

Nekaj tednov kasneje sem brskala po internetu in naletela na znamko Barry M. Velik plus je bil, da so imeli na strani objavljene številne video vodiče, ki so jasno in glasno prikazali, da je maskara orožje proti dolgočasnim trepalnicam in ne kakšno drugo mučilno sredstvo. Bila so tudi ličila, ki niso testirana na živalih. Kot vegetarijanki mi to ogromno pomeni.

Želela sem se naličiti podobno kot dekle v videu, zato sem si prvič v življenju naročila izdelke preko interneta. In to iz Londona, wow! Pošiljanje je stalo več kot povratna letalska karta z Ryanairom, ampak morala sem preizkusiti njihova ličila.

Mesece kasneje sem se znala že lepo naličiti, obenem pa je bilo veliko prijateljic, ki so vseskozi poudarjale, kako jim to ne uspeva in da so pri izbiri ličil popolnoma nemočne.

Vedela sem, da je ogromno žensk, ki pogrešajo trgovino, kjer z veseljem svetujejo, učijo in pomagajo na poti do višje samozavesti – tudi s pomočjo ličil.

S časom sem se naučila pomembnega nauka. Res je, da je vsaka brez make upa čudovita. Ampak to je kot pri najljubši jedi. Četudi ima vedno odličen okus, dosti bolj uživaš ob jedi, ko ti jo ljuba oseba lepo dekorira na krožniku in položi na mizo z rožico. Kar pa ne pomeni, da drugače ni užitna.

S časom sem imela veliko več poguma za ličenje, ustvarjanje, zaljubila sem se v barve. A ponudba v Sloveniji je bila tako klavrna, da je bil čas za spremembo.

Namesto krede v rokah kot učiteljica umetnostne zgodovine sem videla svojo čarobno paličico v šminki, s katero lahko tudi tebi pričaram lepši dan.

Neskončna branja, brskanja za novimi izdelki, iskanje trendov, nasvetov in vodiči naše make up mojstrice Lane Špital, pridna ekipica in pa naš spletni mojster Gregor - vse to dodaja naš majhen prispevek v svet ličil. Upam, da bo tudi tebi spremenil življenje.

Nismo tipična spletne trgovina, kjer je cilj samo prodaja, prodaja, prodaja. Resnično živimo za to, da ti polepšamo dan, te naučimo make up trikov na preprost način in ti svetujemo. Da ne boš kot nekoč jaz izgubljena brez poličko ličil ali žalostna, ker v Sloveniji ne najdeš kakovostnih ličil in odštekanih barv.

Trikrat hura za novo dobo ličenja!

Vedno tukaj, da ti z veseljem pomagam ...

Maja z Ličila.si ;)

Vedno nas lahko pokličeš:
NAJBOLJ ISKANI IZDELKI
LIČILA.SI V ŠTEVILKAH
Poslali smo že
352706 paketov
Postani tudi
ti ena izmed številnih
zadovoljnih strank.
Da, strinjam se
To spletno mesto za svoje delovanje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljno uporabo spletnega mesta se strinjate z našimi spletnimi piškotki.