Moja zgodba

Živjo, moje ime je Maja! Tole pa je moja zgodba ...

Ste pričakovali, da boste prebrali zgodbo največje make up obsedenke, ki je že kot otrok kradla mamine šminke? :) Moja zgodba je malenkost drugačna.

Kot otrok sem bila sramežljiva, bala sem se frizerjev, naokoli pa hodila s prekratkimi hlačami in razvlečenimi majicami. Ličila? Ne, hvala. :)

Kot najstnica sem pred leti izgubljeno stala sredi drogerije in gledala na polico z ličili. Pudri, senčke, kako se to uporablja? Maskara? Je to naprava, s katero iztakneš oči kakšni tečki? :)

Popolnoma prestrašena sem končno zbrala pogum ter povprašala svetovalko za mnenje. Nič kaj pretirano prijazno mi je "prodala" eno izmed najdražjih maskar. Brez izkušenj sem pograbila njen nasvet in jo kupila. Ni bila v akciji, sem pa kot bonus dobila dobro popotnico za življenje. Kakšno?

Nekaj tednov kasneje sem brskala po internetu in naletela na znamko Barry M. Velik plus je bil, da so imeli na strani objavljene številne video vodiče, ki so jasno in glasno prikazali, da je maskara orožje proti dolgočasnim trepalnicam in ne kakšno drugo mučilno sredstvo. Bila so tudi ličila, ki niso testirana na živalih. Kot vegetarijanki mi to ogromno pomeni.

Želela sem se naličiti podobno kot dekle v videu, zato sem si prvič v življenju naročila izdelke preko interneta. In to iz Londona, wow! Pošiljanje je stalo več kot povratna letalska karta z Ryanairom, ampak morala sem preizkusiti njihova ličila.

Mesece kasneje sem se znala že lepo naličiti, obenem pa je bilo veliko prijateljic, ki so vseskozi poudarjale, kako jim to ne uspeva in da so pri izbiri ličil popolnoma nemočne.

Vedela sem, da je ogromno žensk, ki pogrešajo trgovino, kjer z veseljem svetujejo, učijo in pomagajo na poti do višje samozavesti – tudi s pomočjo ličil.

S časom sem se naučila pomembnega nauka. Res je, da je vsaka brez make upa čudovita. Ampak to je kot pri najljubši jedi. Četudi ima vedno odličen okus, dosti bolj uživaš ob jedi, ko ti jo ljuba oseba lepo dekorira na krožniku in položi na mizo z rožico. Kar pa ne pomeni, da drugače ni užitna.

S časom sem imela veliko več poguma za ličenje, ustvarjanje, zaljubila sem se v barve. A ponudba v Sloveniji je bila tako klavrna, da je bil čas za spremembo.

Namesto krede v rokah kot učiteljica umetnostne zgodovine sem videla svojo čarobno paličico v šminki, s katero lahko tudi tebi pričaram lepši dan.

Neskončna branja, brskanja za novimi izdelki, iskanje trendov, nasvetov in vodiči naše make up mojstrice Lane Špital, pridna ekipica in pa naš spletni mojster Gregor - vse to dodaja naš majhen prispevek v svet ličil. Upam, da bo tudi vam spremenil življenje.

Nismo tipična spletne trgovina, kjer je cilj samo prodaja, prodaja, prodaja. Resnično živimo za to, da vam polepšamo dan, vas naučimo make up trikov na preprost način in vam svetujemo. Da ne boste kot nekoč jaz izgubljena brez poličko ličil ali žalostna, ker v Sloveniji ne najdete kakovostnih ličil in odštekanih barv.

Trikrat hura za novo dobo ličenja!

Vedno tukaj, da vam z veseljem pomagam ...
Maja z Ličila.si ;)

29. 07. 2020