Ekipa Ličila.si

Vas zanima, kdo stoji za spletno trgovino Ličila.si? Stoji nas bolj malo. Pred računalniki, v skladišču ali pri swatchanju pa nas sedi kar nekaj ... :)

Maja

Maja je netipična šefica spletne trgovine. V najstniških letih se ni ličila, ko je bila mala, se je bala frizerjev, tri leta pa je nosila zobni aparat. Zato še toliko bolj razume, kako lahko ličila dvignejo samozavest, in kako je, ko popolnoma izgubljeni stojite pred stojalom ličil, kjer vam ni jasno, za kaj se uporabljajo. Vsakodnevno išče nove izdelke, ki vam jih želi ponuditi, vas zabava na Facebooku, piše članke, pripravlja video vodiče, odgovarja na vaša vprašanja … Veganka, ki jo najbolj veseli dejstvo, da lahko vsa veganska ličila najde kar v svojem skladišču. :) Nesojena profesorica umetnostne zgodovine, ki raje kot s kredo "riše" s šminko. Skrbna, še preveč poštena in najbolj prijazna oseba na svetu. Pišite ji na [email protected]


Gregor, šefek

Niti približno tako seksi kot je na tejle fotki. Ampak še mnogo bolj ... recimo. ;-) Poskrbi, da spletna trgovina tehnično deluje dan in noč, da se v njej objavijo novi produkti in da vas o tem pravočasno obvestimo. Pridno (in ko le ima čas) "v živo" odgovarja na vaša vprašanja na klepetu. Ko cariniki ne izpustijo novih paketov iz svojih krempeljčkov, jim dnevno teži ... dokler se ga ne usmilijo in naveličajo ter končno odpošljejo novo robo. Ker si nohte vedno sproti pogrize, žal ne more poswatchati novih lakov. Jih pa zato v težkih škatlah pridno zlaga iz dostavnega vozila v skladišče. Ko je treba, se odpelje tudi 60 km daleč v Maribor in pošto odda na dežurni pošti, da so ličila že naslednji dan pri vas! Sicer potrebuje od vseh najdlje za odgovor, ampak vseeno - pišete mu lahko na: [email protected]


Marko, vodja razvoja

Ko je treba stestirati novo maskaro, najti pravi odtenek pudra ali poswatchati novo kolekcijo lakov ... ne računajte na Marka! Saj ne, da ne bi - ampak nima časa. Svojo energijo, svoje znanje in svojo seksipilnost vlaga v bolj tehnično-razvojno-poslovne stvari. Je naš glavni razvijalec, ki skrbi, da smo vedno "up-to-date" s tehnologijo in informatiko. (Da še odgovorimo na pisma oboževalk: ne, Marko trenutno žal ni ledig & fraj. Bomo pa, v kolikor nastopi takšna situacija, o tem nemudoma obvestili bralke naših e-novičk.)


Mateja, podpora strankam

Če bi lahko vzeli Matejo, jo prenesli v računalnik in opravili z njo "ene par" copy/paste operacij - potem bi bil ta svet veliko lepši ali še lepši. Mateja je preprosto čudovita oseba. Vedno pripravljena pomagati po svojih nartarboljšejših močeh. Zato smo veseli, da smo se našli in da je zdaj že kar nekaj časa del naše ekipice. Za vsa vaša vprašanja, nasvete, pohvale ali kritike, je dosegljiva na e-mailu [email protected]


Dejan, vodja skladišča

Splet naključij je še enega moškega več potegnil v svet ličil in kozmetike. Dejan je zagotovo nekje med top 5 moškimi v Sloveniji po številu šmink, lakov in senčk, ki jih je držal v roki. Seveda s to razliko, da jih on namesto, da jih radovedno namaže nase, skrbno zavije in zapakira za vas. Ter tako poskrbi, da do vas pridejo v najboljšem možnem stanju, četudi več sto kilometrov daleč. Vestnost, doslednost in natančnost so njegove največje vrline. Super pa je tudi to, da lahko v skladišču prihranimo pri elektriki. Izdelke namreč pozna že tako natančno, da jih najde tudi v temi. ;)


Blanka, country manager Hrvaška

Blanka je naša superzvezda! Zelo smo veseli, da je del naše ekipe, saj je ena izmed najbolj priljubljenih blogerk na Hrvškem. Kako prepoznaš Blanko? Zagotovo po tem, da je vedno odlično naličena in nosi nore barve las, ki jih spreminja vsaj 10-krat letno. ;) Blanki lahko pišete v angleščini na [email protected] in obiščete hrvaško spletno stran www.pinkpanda.hr


Eszter, country manager Madžarska

Ezster je naša madžarska zvezda - youtuberka z več kot 20.000 sledilci, blogerka, zaljubljena v kozmetiko ... In prvi obraz madžarske PINK PANDE! Dekleta na Madžarskem so lahko zelo srečna, da jim svetuje oseba s toliko informacijami, vedno pripravljena pomagati, vedno nasmejana in prijazna. Naša Eszter vedno nosi nasmeh na obrazu in v srcu. :)
Janka, country manager Češka in Slovaška

Jana - ali ljubkovalno, Janka, je naša moč na Češkem in Slovaškem! Zanjo se širijo govorice, da je zelo organizirana in kul, zato ni čisto nič čudnega, da zmore nadzorovati kar dve državi. :) Da ne govorimo o njeni hitrosti. Janka je samouk pri ličenju, ampak brez skrbi - za sabo ima že leta vaje, odkar je kot majhna punčka mami kradla ličila. ;) 


Dea, country manager Italija

Ciao bella! :) Dea v italijanščini pomeni boginja in naša Dea si povsem zasluži ta naziv! Italijani jo obožujejo, ker je preprosta, prijazna punca, ki vedno z veseljem priskoči na pomoč. Prevajalka, ljubiteljica ličil in vedno na tekočem s trendi. Obvlada italijansko, pa tudi slovensko. ;) 


Lana, makeup artistka

Ne samo, da je Lana neverjetno nadarjena make-up artistka ... Je tudi ena najbolj cool, najbolj preprostih in prijetnih sogovornic sploh. Z njo smo se ujeli že od prvega dne. Ko kakšno stranko ali obiskovalko zanimajo tista bolj strokovna vprašanja, je Lana tista, ki priskoči na pomoč. Prijazno in strokovno pomaga in svetuje preko e-pošte [email protected] Ko je njen email predal prazen, pa se pridno loteva in pripravlja številne vodiče in članke na strani.Nina Pušlar, lepotna ambasadorka

Nina je z nami od našega prvega dne. Dobesedno. Ona je bila glavna zvezda našega »launch partyja« na našem samem začetku. S tedni in meseci smo postajali in postali pravi prijatelji, ona pa je postala naša ena in edina lepotna ambasadorka za znamko ličil Barry M iz Londona. Vedno pripravljena na sodelovanje, dostopna in prijazna, na odru pa polna pozitivne energije in strasti. To je (tudi) naša Nina Pušlar!


Minka Šminka, oddelek kontrolinga

Ko smo jo povabili k sodelovanju, je imela samo eno odločno zahtevo: v spletni trgovini moramo prodajati izključno takšno kozmetiko, ki je prijazna do živali in nikoli testirana na njenih kosmatih sorodnikih. Z veseljem smo ji ustregli in Minka Šminka je postala najbolj srčkan in, poleg Gregorja, tudi najbolj kosmat del naše ekipe. Vedno za akcijo, še posebej, ko je treba pogrickati korenček … ali škatle z novo robo. Te »odpre« z lastnimi zobki in preveri vsebino škatle ter se s svojimi lastnimi očmi in smrčkom prepriča, da kozmetika res ni testirana na njenih bratrancih in sestričnah. Minka še nima wirelessa v kletki, zato zaenkrat tudi nima svojega e-naslova.

29. 07. 2020